CleantechWatch

Materielgigant øremærker 75 pct. af investeringsbudgettet til grønne maskiner

GSV, Danmarks største udlejer af materiel til byggeindustrien, har alene for næste investeringsår sat et trecifret millionbeløb af til køb af klimavenlige arbejdsmaskiner. "Vi vil gerne presse på for den grønne omstilling i hele byggeriet," siger CEO.

Her ses en eldreven traktor | Foto: GSV Materieludlejning/PR

Danmarks største udlejer af materiel til byggeindustrien, GSV, trykker nu speederen i bund på den grønne omstilling og sætter et trecifret millionbeløb af til køb af klimavenlige arbejdsmaskiner alene i næste investeringsår. Det skriver Børsen.

"GSV er de største herhjemme, når det kommer til udlejning af materiel til byggebranchen, og vi vil gerne presse på for den grønne omstilling i hele byggeriet – det er der heldigvis også mange af vores kunder, som vil. Derfor træder vi på speederen og øremærker 75 pct.," siger selskabets CEO, Dan O. Vorsholt., til avisen.

Materielvirksomheden har allerede sine indkøb i en grønnere retning de senere år og forventer med de kommende investeringer inden for både let og tungt materiel samt logistik ifølge Børsen at kunne spare meget mere CO2 for kunderne på sigt.

Nordkysten lander kæmpeaftale med Hofor

Storentreprenør kræver klimakrav i offentlige byggeudbud

Opråb fra entreprenør-chef: Grønne udbudskrav er langtfra nok 

Succes med eldrevne arbejdsmaskiner peger mod grøn fremtid for entreprenør

Det halter med prioriteringen af miljøvenlige indkøb i kommunerne

Her er regeringens første statuscheck på klimakursen

Mere fra CleantechWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

CleantechWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs