Om CleantechWatch

Danmark er med en række virksomheder og forskningsinstitutioner verdensledende, når det handler om teknologi og ressourceforbrug. CleantechWatch skriver erhvervshistorier, der gør læserne klogere på de selskaber og personer, der tjener penge på at udnytte vores ressourcer bedre og på nye måder. Vi dækker danske aktører inden for affald, genanvendelse og renovations, vand-, spildevandsforsyninger og miljøteknologiske løsninger, som fremmer ressourceudnyttelsen. Derudover dækker vi rammebetingelserne af betydning for sektoren, samt resultater, strategier, konkurrence, profiler og jobskifte.

CleantechWatch er en del af Watch Medier, der henvender sig til læsere med interesse for samfund og erhvervsliv. Watch Medier udgiver ud over CleantechWatch også søstermedierne AdvokatWatch, AgriWatch, AMWatch, DetailWatch, EjendomsWatch, EnergiWatch, FinansWatch, FødevareWatch, ITWatch, KapitalWatch, MediaWatch, MedWatch, MobilityWatch, PolicyWatch og ShippingWatch. Du kan læse mere om Watch Medier her.

Da vi har ambitioner om at levere kvalitetsjournalistik, kræver det abonnement at læse en del af artiklerne på CleantechWatch. Læs mere her, hvis din virksomhed ønsker et abonnement på CleantechWatch: http://cleantechwatch.dk/service/abonnement/

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. Watch Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.

Vi kan kontaktes på denne adresse:

CleantechWatch
Rådhuspladsen 37
1785 København V

E-mail: cleantechwatch@cleantechwatch.dkDu kan kontakte redaktionen på tlf.: 33 30 84 16


Vil du være en del af redaktionen på CleantechWatch?

Se, om vi har ledige stillinger her.


Hvem er vi:

Frederik Timm Bentsen, journalist (konstitueret redaktør)

E-mail: ftb@cleantechwatch.dk
Tlf.: 33 30 84 16

Frederik Timm Bentsen, født 1991, er uddannet i journalistik og International Development Studies fra Roskilde Universitet i 2020. Frederik har været i praktik på Dagbladet Information og har efterfølgende skrevet for avisen på freelancebasis, samt været tilknyttet flere af Ingeniørens nichemedier. Frederik har været ansat på CleantechWatch siden september 2020 og dækker hovedsageligt affald,- genanvendelses- og ressourceselskaber.


Simone Jarolics, journalist

E-mail: sj@cleantechwatch.dk
Tlf.: 33 30 84 13

Simone Orby Jarolics, født 1992, er uddannet cand.comm i journalistik samt kommunikation fra Roskilde Universitet i 2020. Simone har været i praktik på Ritzaus Bureau, herunder redaktionen i Bruxelles. Hun færdiggjorde sin bachelor of science i fagene journalistik, sundhedsfremme og informatik ved Roskilde Universitet i 2017. Simone har været ansat på CleantechWatch siden april 2021.

Emma Gelbjerg-Hansen, redaktør (barselsorlov)

E-mail: egh@cleantechwatch.dk
Tlf.: 33 30 83 43

Emma Gelbjerg-Hansen, født 1993, er uddannet journalist fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole og færdiggjorde i 2019 en master i Financial Journalism på City, University of London. Emma har været i praktik på Jyllands-Posten og Finans, hvor hun senere blev fast freelancer. Her fokuserede hun primært på de danske og internationale aktiemarkeder og virksomhedsjournalistik. Emma har været ansat på CleantechWatch siden lanceringen i efteråret 2019.


Du kan finde vores medier her:

watchmedier.dk

advokatwatch.dk

agriwatch.dk

amwatch.dk

detailwatch.dk

ejendomswatch.dk

energiwatch.dk

energywatch.eu

finanswatch.dk

fodevarewatch.dk

itwatch.dk

kapitalwatch.dk

mediawatch.dk

medwatch.dk

mobilitywatch.dk

policywatch.dk

shippingwatch.dk

shippingwatch.com