CleantechWatch

Storentreprenør kræver klimakrav i offentlige byggeudbud

CG Jensens topchef, som er formand for temaet 'CO2-reduktion i anlægsprocessen' i bygge- og anlægsbranchens klimapartnerskab, vil have offentlige bygherrer til at kigge på andet end pris – og foreslår klimaregnskab skrevet ind i alle offentlige udbud.

Foto: Jens Dresling

Klimapotentialet er til at få øje på i bygge- og anlægsbranchen, der tegner sig for 40 pct. af energiforbruget i Danmark, men skal det realiseres, kræver det blandt andet, at udbudsformen for offentlige udbud bliver ændret, så et ensidigt fokus på pris får selskab af et 'klimaregnskab'.

Sådan lyder meldingen fra CG Jensen-topchef Michael S. Larsen, som er formand for arbejdsgruppen 'CO2-reduktion i anlægsprocessen' i bygge- og anlægsbranchens klimapartnerskab med regeringen.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra CleantechWatch

Færre unge går ingeniørvejen

Både på civilingeniør- og på diplomingeniøruddannelserne har ifølge nye ansøgningstal for de videregående uddannelser oplevet et fald i ansøgere. Det overrasker ingeniørernes formand.

Jysk forsyning skifter ud på toppost

Adm. direktør Ole Texel Jakobsen stopper til august i Samn Forsyning for at hellige sig til vinimport. Den nye mand i spidsen kommer med erfaring fra Tour de France-planlægning og mediebranchen. (Opdateret)

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

CleantechWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs