CleantechWatch

Per Aarsleff overvejer retssag mod svensk iværksætter

På trods af et nederlag ved de svenske domstole overvejer den danske entreprenørkoncern Per Aarsleff at fortsætte strid om patent.

Foto: Joachim Ladefoged

Per Aarsleff A/S er i færd med at undersøge, om der er grundlag for at tage retslige skridt mod det lille svenske iværksætterfirma Peanta Inventions AB for brud på et rørpatent. Det skriver Licitationen.

Der sker kun få måneder efter, at Aarsleff tabte et tre år langt retsopgør mod Peanta Inventions ved den svenske Patent- og Varemærkedomstol.

"Vores patent er gældende i en række lande ud over Sverige, og vi vil derfor til enhver tid forbeholde os retten til at beskytte vores IP-rettigheder, hvis vi mener, at de bliver krænket i lande, hvor vores patent er valideret," siger Peter Lystbæk, afdelingsdirektør i Per Aarsleff A/S Rørteknik, til Licitationen.

Aarsleff holder kursen efter første kvartal

Aarsleff taber patentsag – skal betale millioner i sagsomkostninger 

Mere fra CleantechWatch

Dansk CO2-lager kan køre på maksimum fra dag et

Total Energies ser ikke noget behov for at demonstrere CO2-lagring under Harald-feltet, men vil starte lagringen i fuld skala, hvis Bifrost-projektet bliver en realitet. Lige nu afhænger meget dog af to forestående begivenheder: Præsentationen af en politisk strategi og tildelingen af EUDP-midler.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Job