CleantechWatch

Pumpeleverandør præsterede sin højeste top- og bundlinje i årevis

Iwaki Nordic A/S, der leverer pumper til syrer og ætsende væsker fra japansk moderselskab, løfter for femte år i træk sin toplinje til det højeste niveau i mange år. Bundlinjen følger med og hæver sig over tidligere år.

Foto: Magnus Holm

Pumpeleverandøren Iwaki Nordic A/S kan glæde sig over at nå sit højeste niveau på både top- og bundlinje i en lang række år i det seneste årsregnskab. I regnskabsoversigten, der går tilbage til 2004/05, har der faktisk ikke været så stærkt et resultat som i dette regnskab, der dækker over perioden 1. maj 2018 til 30. april 2019.

Iwaki Nordic, der leverer pumper til kemisk aggressive væsker som f.eks. syrer og ætsende væsker, øger sin bruttofortjeneste med fem pct. og ender på 15,2 mio. kr. mod 14,5 mio. kr. i 2017/18. På bundlinjen går årets resultat frem til 4,5 mio. kr. fra 3,5 mio. kr. i 2017/18. Selskabets egenkapital øges med en million og ender på 18 mio. kr.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra CleantechWatch

Københavns klimamål på vej op i den blå luft

Efter glippet udbudsdeltagelse kræver det ”mirakler” at få CO2-fangst i storskala i 2025, konstaterer ARC. Borgmester erkender, at det ser svært ud for hovedstaden at leve op til sit klimamål uden, og vil have regeringen til at ændre på reglerne.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

CleantechWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs