CleantechWatch

LSM Pumper etablerer datterselskab i USA

LSM Pumper leverer blandt andet pumper til virksomheder, der håndterer rest-affald. Nu åbner virksomheden et kontor i Chicago.

Foto: LSM Pumper PR

Pumpeproducenten LSM Pumper har netop etableret et egentlig datterselskab i Chicago. Indtil nu har en agent varetaget salget af pumper i USA, men nu vil LSM Pumper øge sin markedsandel i landet. Det skriver Metal-Supply

"Vi er i fuld gang med at etablere kontoret. Herefter skal der opbygges stødpudelager i USA og ansættes en konsulent. Det er en meget spændende, men også omfattende opgave, vi har kastet os ud i. Men med vendsysselsk besindighed, skal vi nok få styr på opgaven," siger Leo Sørensen, ejer af LSM Pumper og LSM Pumps til Metal-Supply.

Virksomhedens kunder i USA vil være virksomheder, der håndterer rest-affald. LSM Pumper har allerede stor markedsandel inden for pumpning af rest-affald i både Europa og USA.

 

Siemens og Grundfos har et væld af projekter i kikkerten i nyt partnerskab

Nyt kombianlæg på Amager udnytter energi fra spildevand 

Mere fra CleantechWatch

Jysk forsyning skifter ud på toppost

Adm. direktør Ole Texel Jakobsen stopper til august i Samn Forsyning for at hellige sig til andre ting. Den nye mand i spidsen kommer med erfaring fra Tour de France-planlægning og mediebranchen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

CleantechWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs