CleantechWatch

Milliardfonde sender danske virksomheder forrest i kampen for den grønne omstilling

Med et langsigtet perspektiv og et samfundsmæssigt ansvar går en række af landets største virksomheder kontrolleret af erhvervsdrivende fonde såsom Velux, Grundfos og Danfoss forrest i den grønne omstilling.

David Briggs, adm. direktør i Velux. | Foto: Gregers Tycho/ERH

Landets største erhvervsdrivende fonde kan komme at spille en afgørende rolle i en grøn omstilling af dansk erhvervsliv frem mod 2030.

Sådan lyder det fra vinduesproducenten Velux’ adm. direktør, David Briggs, i forbindelse med, at selskabet har fremlagt en ny klimaplan for virksomheden. En række formænd og familier fra nogle af landets største fonde istemmer med Briggs’ vurdering.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra CleantechWatch

Klumme: Slut med kejserens nye klimaklæder

På COP26 i Glasgow har virksomheder og verdensledere forsøgt at finde løsninger på den globale klimakrise. Alle er enige om, at ambitionerne skal øges. Alligevel ser vi stadig virksomheder på stribe annoncere CO2-neutrale målsætninger, som klinger hult, skriver Thomas Schrøder, der er direktør i Schneider Electric, i denne klumme.

Verdo bliver et andelsselskab

Ændringen vil ikke betyde noget for den daglige drift, men det vil give forbrugerne øget indflydelse på Verdo og øge demokratiseringen, siger selskabet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs