CleantechWatch

Velux Gruppen vil kompensere for alle sine CO2-udledninger nogensinde

Gennem et nyt partnerskab med WWF Verdensnaturfonden forpligter Velux Gruppen sig til at binde millioner af ton CO2 svarende til al den CO2, koncernen har udledt siden stiftelsen i 1941. Målet er at blive 'Lifetime Carbon Neutral' i 2041.

"Vi står overfor en alvorlig klima- og naturkrise, som kalder på et ekstraordinært lederskab nu," siger David Briggs, adm. direktør i Velux Gruppen. | Foto: Gregers Tycho/ERH

Frem mod 2041 skal Velux Gruppen binde 5,6 mio. ton CO2 gennem en række store skovprojekter og dermed kompensere for al den CO2, koncernen historisk set har udledt.

Det er målet bag et nyt partnerskab med WWF Verdensnaturfonden, hvor Velux forpligter sig til at blive 'Lifetime Carbon Neutral', når koncernen fylder 100 år i 2041.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra CleantechWatch

Klumme: Slut med kejserens nye klimaklæder

På COP26 i Glasgow har virksomheder og verdensledere forsøgt at finde løsninger på den globale klimakrise. Alle er enige om, at ambitionerne skal øges. Alligevel ser vi stadig virksomheder på stribe annoncere CO2-neutrale målsætninger, som klinger hult, skriver Thomas Schrøder, der er direktør i Schneider Electric, i denne klumme.

Verdo bliver et andelsselskab

Ændringen vil ikke betyde noget for den daglige drift, men det vil give forbrugerne øget indflydelse på Verdo og øge demokratiseringen, siger selskabet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs