CleantechWatch

Velux Gruppen vil kompensere for alle sine CO2-udledninger nogensinde

Gennem et nyt partnerskab med WWF Verdensnaturfonden forpligter Velux Gruppen sig til at binde millioner af ton CO2 svarende til al den CO2, koncernen har udledt siden stiftelsen i 1941. Målet er at blive 'Lifetime Carbon Neutral' i 2041.

"Vi står overfor en alvorlig klima- og naturkrise, som kalder på et ekstraordinært lederskab nu," siger David Briggs, adm. direktør i Velux Gruppen. | Foto: Gregers Tycho/ERH

Frem mod 2041 skal Velux Gruppen binde 5,6 mio. ton CO2 gennem en række store skovprojekter og dermed kompensere for al den CO2, koncernen historisk set har udledt.

Det er målet bag et nyt partnerskab med WWF Verdensnaturfonden, hvor Velux forpligter sig til at blive 'Lifetime Carbon Neutral', når koncernen fylder 100 år i 2041.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra CleantechWatch

Jysk kommune når affaldsmålsætning otte år før tid

Et år efter at den nye affaldsordning trådte i kraft i Hedensted Kommune, har borgerne reduceret mængden af restaffald fra 713 ton til 307 ton pr. måned. Alligevel mener borgere, at der er plads til forbedringer, viser evaluering.

Vandværker på Nordfalster slår ledningerne sammen

To fusioner er på vej på Nordfalster: Alstrup-Guldborg Vandværk ønsker at gå sammen med Lundby og Omegns Vandværk. Desuden indstiller Sundby Vandværks bestyrelse at nedlægge vandværket og blive en del af Nyskole Vandværk.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

CleantechWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs