CleantechWatch

Fynsk emballagevirksomhed satser på globalt gennembrud med genanvendt plast

Med kapitalfonden Altor i ryggen har den Nyborg-baserede emballageproducent Trioplast brugt de seneste par år på at optimere forretningen i en mere bæredygtig retning. "Nu er opgaven at komme ud og erobre nye markeder," siger direktør.

Foto: Trioplast/PR

Emballageproducenten har med kapitalfonden Altor som ejere og direktør Christian Valentin i spidsen siden 2018 arbejdet på at omstille forretningen i en mere bæredygtig retning – og nu er tiden kommet til at omsætte dét fokus til vækst på toplinjen.

Det skriver Fyens Amts Avis.

"Vi har optimeret på alt, hvad vi kunne, og nu er opgaven at komme ud og erobre nye markeder," siger Christian Valentin til avisen og peger foruden Skandinavien på resten af Europa og USA som nye vækstmarkeder.

Trioplast i Nyborg hører til den del af koncernen, som arbejder med industrifilm, og for at realisere vækstambitionerne er planen blandt andet at bygge fabrikken en halv gang større målt på mængderne. Carsten Valentin har også ansvaret for de tre svenske fabrikker i divisionen.

Trioplast har alene i januar i år annonceret to industrifilms-produkter bestående af fortrinsvis genanvendte materialer, herunder en høj grad af post consumer plast.

Dansk emballageproducent vil imødekomme kunder med CO2-beregner

Bornholm bliver "vigtig brik" i affaldsmålene for verdens største fødevareproducent

Faerch klar til amerikansk væksteventyr med Maersk-pengetank som ejer

Mærsk-ejer vil brede genbrugsplast ud i verden med milliardopkøb: "Faerch kan blive en global spiller" 

Mere fra CleantechWatch

Dansk CO2-lager kan køre på maksimum fra dag et

Total Energies ser ikke noget behov for at demonstrere CO2-lagring under Harald-feltet, men vil starte lagringen i fuld skala, hvis Bifrost-projektet bliver en realitet. Lige nu afhænger meget dog af to forestående begivenheder: Præsentationen af en politisk strategi og tildelingen af EUDP-midler.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Job