CleantechWatch

Dansk emballageproducent vil imødekomme kunder med CO2-beregner

Med hjælp fra strukturfondsprojektet Grøn Cirkulær Omstilling er Scanlux Packaging og to partnere ved at udvikle et værktøj til let at screene CO2-belastningen på emballage.

"Vi oplever, at pris og kvalitet ikke længere er de eneste kriterier, men at bæredygtighed også vejer tungt for mange kunder," siger digital marketingschef i emballagevirksomheden Scanlux Packaging, Thomas Bülow Skouborg. | Foto: PR/Scanlux Packaging/Karoline Leistiko

"I dag er det ikke længere nok at rådgive kunderne om den bedste emballage. De skal også have rådgivning om, hvilken emballage der er mest bæredygtig"

Med de ord præsenterer Thomas Bülow Skouborg, kommunikations- og digital marketingschef i Scanlux Packaging, i en pressemeddelelse grundlaget for emballagevirksomhedens nye sats på at udvikle en CO2-beregner til sine kunder.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra CleantechWatch

Urbaser lægger stor ordre på nye elvogne

Stigende krav om brug af elektrificerede køretøjer i kommunale udbud får Danmarks største renovationsvirksomhed til at lægge en bestilling på 24 nye elvogne til en samlet værdi af 85 mio. kr.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Job