CleantechWatch

Grundfos vil skabe bevågenhed om branchen med uddannelse af nye "vandprofessionelle"

I et nyt samarbejde mellem Grundfos og The International Water Association skal et dusin unge såkaldt vandprofessionelle skabe morgendagens vandbranche og gøre sektoren mere attraktiv at søge ind i.

I forbindelse med vandkonferencen IWW, som i år afholdes i Danmark, har Grundfos annonceret et nyt partnerskab med IWA (The International Water Association, red.). | Foto: Grundfos

Grundfos har sammen med IWA, The International Water Association, sat jagten ind på at udvælge 12 unge ”vandprofessionelle”. De skal være med til at forny og drive vandbranchen, skubbe til politikerne og bane vejen for andre unge, der ønsker at gøre karriere inden for vand, lyder det fra pumpekoncernen.

Slutmålet for de 12 er at sidde med ved rundbordet under FN’s vandkonference i New York i 2023, hvor der vil være en revision af FN’s sjette verdensmål om rent vand og sanitet. Men Grundfos ser også en anden mulighed i samarbejdet; at skabe mere opmærksomhed om at arbejde med vand.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra CleantechWatch

Ny aftale sikrer både lavere elafgift og afdragsordning

Et bredt politisk flertal er blevet enige om en aftale, der skal hjælpe danskerne igennem en vinter præget af høje energipriser. Aftalen rummer blandt andet en sænkelse af elafgiften, afdragsordning og flere penge til udrulning af fjernvarme.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

CleantechWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs