CleantechWatch

Gearskift i Grundfos: Water Utilities bliver en af fire nye divisioner

Grundfos skal fremover bestå af fire divisioner med hver sin divisionschef med ansvar for hele værdikæden. Det skal tage kompleksitet ud af organisationen og skabe tættere relation til kunderne, lyder det fra topchef Poul Due Jensen.

Poul Due Jensen er tredje generation i Grundfos-familien og topchef i koncernen. Han har netop sat sit eget aftryk med ny organisation og ledelse. | Foto: Joachim Ladefoged/ERH

Grundfos kaster sig ud i en historisk, gennemgribende fornyelse af pumpegigantens ledelsesstruktur og organisation, der både skal gøre det enklere at være kunde og drive virksomheden.

"Vi skal have drevet kompleksitet ud af vores organisation. Vi skal blive nemmere at lave forretning med for vores kunder og ikke mindst give vores medarbejdere større motivation og empowerment til at træffe de beslutninger, der skal til for at kunne eksekvere på vores strategi," siger Poul Due Jensen, topchef i Grundfos.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra CleantechWatch

Danva udbygger krav til forbud mod PFAS-stoffer

Der er grund til bekymring for dansk miljø og vandkrebsløb som følge af ny opgørelse over PFOS-forurening i Danmark, ifølge Danva-direktør Carl-Emil Larsen, som nu foreslår flere tiltag.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Job