CleantechWatch

Danfoss og Grundfos vil have global nettonul-udledning inden 2050

Virksomheder har større klimapotentiale, hvis COP26 aftaler 1,5 graders-målsætning, lyder det i åbent brev fra Alliance of CEO Climate Leaders forud for topmødet. Det kræver blandt andet flere investeringer i vandforsyning.

Foto: PR/Danfoss

De kalder sig Alliance of CEO Climate Leaders og tæller mere end 90 adm. direktører fra internationale virksomheder som danske Danfoss og Grundfos.

Og de har flere krav til verden stats- og regeringschefer forud klimakonferencen COP26, der begynder i Glasgow i weekenden: Fastsæt en 1,5 graders-målsætning med nationale bidrag, der mindst halverer global udledning inden 2030, og forpligt jer til en global nettonul-udledning inden 2050, hvilket skal understøttes af politiske køreplaner samt foreløbige mål.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra CleantechWatch

Jysk kommune når affaldsmålsætning otte år før tid

Et år efter at den nye affaldsordning trådte i kraft i Hedensted Kommune, har borgerne reduceret mængden af restaffald fra 713 ton til 307 ton pr. måned. Alligevel mener borgere, at der er plads til forbedringer, viser evaluering.

Vandværker på Nordfalster slår ledningerne sammen

To fusioner er på vej på Nordfalster: Alstrup-Guldborg Vandværk ønsker at gå sammen med Lundby og Omegns Vandværk. Desuden indstiller Sundby Vandværks bestyrelse at nedlægge vandværket og blive en del af Nyskole Vandværk.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

CleantechWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs