CleantechWatch

Forsyningssekretariatet: "Der er ingen, der har interesse i, at noget så vigtigt som vandsektoren ikke har tilstrækkelige midler"

Vandsektoren beder om særbehandling, når de vil have lempet effektiviseringskravene, lyder det fra Forsyningssekretariatet, der samtidig melder sig uenig med brancheorganisationen Danva i, at den nuværende regulering ikke har fulgt med tiden.

Foto: Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen/PR

Der er ingen, der forsøger at stille vandselskaber urimeligt eller dårligere end resten af samfundet – både private virksomheder og offentlige institutioner – og der er ingen, der har interesse i, at vandsektoren ikke fortsat har midler til at foretage de nødvendige investeringer.

Således lyder en del af budskabet fra kontorchef i Forsyningssekretariatet, Tone Madsen, i kølvandet på brancheorganisationen Danvas kritik af den nuværende regulering af sektoren og organisationens ønsker til den kommende revision af vandsektorloven.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra CleantechWatch

ATP affejer klimamål

Mens pensionsselskaberne har kæmpet om at markere sig på klimaområdet det seneste års tid, afviser landets største investor, ATP, at melde et klimamål ud, før der er kommet styr på virksomhedernes klimadata.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs