CleantechWatch

Forsyningssekretariatet: Rasende dyr omstilling af vandsektoren kan give bagslag

"I erhvervslivet er det formentlig kun monopoler, der stadig tillader sig at have det synspunkt, at man bare skal være grønnest mulig uden at tale om, hvad det koster," siger kontorchef i Forsyningssekretariatet, Tone Madsen, i et svar til vandselskaber.

"Jeg mener, at det handler om at finde den kloge balance," siger Tone Madsen. | Foto: Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen/PR

Grøn omstilling af vandsektoren risikerer at blive rasende dyr, hvis man altid skal vælge det grønneste alternativ uanset pris.

Sådan lyder det fra kontorchef i Forsyningssekretariatet i Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen, Tone Madsen, til topcheferne i vandselskaberne Herning Vand og Bluekolding. De to påpegede for nylig i Cleantechwatch, at den eksisterende regulering bremser den grønne omstilling af vandsektoren.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra CleantechWatch

Jysk kommune når affaldsmålsætning otte år før tid

Et år efter at den nye affaldsordning trådte i kraft i Hedensted Kommune, har borgerne reduceret mængden af restaffald fra 713 ton til 307 ton pr. måned. Alligevel mener borgere, at der er plads til forbedringer, viser evaluering.

Vandværker på Nordfalster slår ledningerne sammen

To fusioner er på vej på Nordfalster: Alstrup-Guldborg Vandværk ønsker at gå sammen med Lundby og Omegns Vandværk. Desuden indstiller Sundby Vandværks bestyrelse at nedlægge vandværket og blive en del af Nyskole Vandværk.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

CleantechWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs