CleantechWatch

Forsyningssekretariatet svarer igen på kritik: Der er ikke effektiviseret for 2,5 mia. kr.

Det er ikke korrekt, at vandsektoren allerede har effektiviseret for 2,5 mia. kr., ligesom effektivisering hverken vil få konsekvenser for kvalitet eller grøn omstilling, lyder det fra Forsyningssekretariatet, der nu svarer igen på vandsektorens kritik af effektiviseringsrapport.

Foto: Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen/PR

Selvom en nyligt offentliggjort rapport fra Forsyningssekretariatet, som har kortlagt vandsektorens effektiviseringspotentiale, har mødt heftig kritik fra flere aktører i branchen, så er kontorchef i selv samme sekretariat, Tone Madsen, fortrøstningsfuld.

Overordnet set lader det nemlig til, at Forsyningssekretariatet og store vandselskaber som Biofos og Aarhus Vand, der offentligt har kritiseret rapporten for blandt andet at stille urealistiske effektiviseringskrav, er på helt samme side, fortæller Tone Madsen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra CleantechWatch

Klumme: Slut med kejserens nye klimaklæder

På COP26 i Glasgow har virksomheder og verdensledere forsøgt at finde løsninger på den globale klimakrise. Alle er enige om, at ambitionerne skal øges. Alligevel ser vi stadig virksomheder på stribe annoncere CO2-neutrale målsætninger, som klinger hult, skriver Thomas Schrøder, der er direktør i Schneider Electric, i denne klumme.

Verdo bliver et andelsselskab

Ændringen vil ikke betyde noget for den daglige drift, men det vil give forbrugerne øget indflydelse på Verdo og øge demokratiseringen, siger selskabet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs