CleantechWatch

Danske Vandværker beskylder rapport for at glemme frivilligt arbejde for millioner

Øgede krav om effektivisering vil betyde mere unødvendigt bureaukrati for de forbrugerejede vandværker, mener brancheorganisationen Danske Vandværker, der i øvrigt beskylder en ny rapport fra for at overse, at der allerede ligger millionbesparelser i frivilligt arbejde.

Foto: PR

Rapporten fra Forsyningssekretariatet, som har konkluderet, at der kan hentes effektiviseringsgevinster for godt 3,9 mia. kr. i sektoren, har overset værdien af det store frivillige arbejde, der ligger i rigtig mange af de landets forbrugerejede vandværker.

Sådan lyder kritikken i brancheorganisationen Danske Vandværker, hvor direktør Susan Münster undrer sig over, at området er blevet helt overset i rapporten, som blev offentliggjort onsdag og har mødt heftig kritik blandt flere aktører i sektoren

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra CleantechWatch

Merkur frygter greenwashing i nye mørkegrønne investeringsfonde

Investeringschef Helle Juul Lynge fra Merkur Andelskasse frygter, at glansen allerede er ved at gå de nye "mørkegrønne" investeringsfonde, som skal leve op til de højeste grønne standarder. Hun er bange for, at både klimaet og forbrugerne taber, hvis de på papiret grønneste fonde bliver brugt til greenwashing.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs