CleantechWatch

Fire nye tiltag skal indfri milliardpotentiale i vandsektoren

Vandsektoren kan finde effektiviseringsgevinster for 3,9 mia. kr., fastslår en ny analyse, der dog også peger på, at fire nye tiltag skal indføres, før potentialet kan nås.

Foto: Miriam Dalsgaard

Hvis vandsektoren skal indfri det fulde milliardpotentiale i effektiviseringsgevinster, som en ny analyse onsdag har konkluderet, at sektoren kan, så kræver det blandt andet, at fire nye tiltag kommer på banen.

Sådan lyder en af konklusionerne i analysen "Vandsektorens effektiviseringspotentiale, 2020-2030", som Klima-, Energi- og Forsyningsministeriet i januar bad Forsyningssekretariatet om at udarbejde, og som har konkluderet, at der kan hentes omkring 3,9 mia. kr. gennem en effektivisering af sektoren.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra CleantechWatch

Klumme: Slut med kejserens nye klimaklæder

På COP26 i Glasgow har virksomheder og verdensledere forsøgt at finde løsninger på den globale klimakrise. Alle er enige om, at ambitionerne skal øges. Alligevel ser vi stadig virksomheder på stribe annoncere CO2-neutrale målsætninger, som klinger hult, skriver Thomas Schrøder, der er direktør i Schneider Electric, i denne klumme.

Verdo bliver et andelsselskab

Ændringen vil ikke betyde noget for den daglige drift, men det vil give forbrugerne øget indflydelse på Verdo og øge demokratiseringen, siger selskabet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs