CleantechWatch

Her kan der spares milliarder i vandsektoren

Fem områder bliver af Forsyningssekretariatet udpeget som helt centrale, når vandsektoren i de kommende år skal finde effektiviseringer for næsten fire mia. kroner.

Foto: Miriam Dalsgaard

Skal man tro Forsyningssekretariatet, så er der en række lavthængende frugter hos de danske vandselskaber, som er lige til at plukke. Og gør man det, så vil forbrugerne og virksomhederne kunne spare helt op mod 3,9 mia. kroner frem mod 2030.

Det fremgår af den længe ventet analyse om sektorens omkostningsniveau, som Forsyningssekretariatet har udarbejdet på vegne af Klima-, Energi- og Forsyningsministeriet.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra CleantechWatch

Klumme: Slut med kejserens nye klimaklæder

På COP26 i Glasgow har virksomheder og verdensledere forsøgt at finde løsninger på den globale klimakrise. Alle er enige om, at ambitionerne skal øges. Alligevel ser vi stadig virksomheder på stribe annoncere CO2-neutrale målsætninger, som klinger hult, skriver Thomas Schrøder, der er direktør i Schneider Electric, i denne klumme.

Verdo bliver et andelsselskab

Ændringen vil ikke betyde noget for den daglige drift, men det vil give forbrugerne øget indflydelse på Verdo og øge demokratiseringen, siger selskabet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs