CleantechWatch

Assens Forsyning finder entreprenør til nyt millionbyggeri

Forsyningsselskabet har fundet den totalentreprenør, der skal stå i spidsen for byggeriet af Assens Forsynings nye administrationsbygning, som kommer til at koste selskabet et tocifret millionbeløb.

Foto: SLA Arkitekter/Assens Forsyning

Assens Forsyning har valgt totalentreprenøren Hoffmann, arkitekterne Adept og den rådgivende ingeniørvirksomhed Moe til at opføre forsyningens nye administration, værksted og lager, skriver Folkebladet i Assens Kommune.

Byggeriet har en samlet entreprisesum på 65 mio. kr., og valget er faldet på Hoffmann som totalentreprenør ud fra en samlet vurdering af både pris og kvalitet, fortæller bestyrelsesformand i Assens Forsyning, Poul Erik Kristiansen.

Byggeriet kommer til at blive arbejdsplads for forsyningens medarbejdere i både drift og administration og kommer til at indgå i en samlet forsyningspark, der også huser Assens Forsynings renseanlæg, vandværk og biogasanlæg.

Assens Forsyning forventer at tage første spadestik til byggeriet i efteråret 2020 og planlægger at åbne dørene til den nye administration ved udgangen af 2021.

Fynsk million-anlæg bliver 30 mio. kr. dyrere 

Assens Forsyning skruer ned for spildevandstaksterne

Spildevand i nye klimasøer får Assens Forsyning til at inspicere private kloakker 

Mere fra CleantechWatch

Alfa Laval vokser en anelse i Danmark

Den svenske industrikæmpes danske aktiviteter, der blandt andet gør sig inden for løsninger til spildevandssektoren, nærmer sig en omsætning på seks mia. kr.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

CleantechWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs