CleantechWatch

Ishøj Forsyning tager første spadestik til nyt vandværk

Ishøj Forsyning har indhentet et billigere tilbud, der betyder, at forsyningen nu endelig kan gå i gang med at bygge et nyt vandværk, der skal producere omkring 800.000 kubikmeter vand om året.

Foto: Miriam Dalsgaard

Ishøj Forsyning tager i næste uge det første spadestik til forsyningens nye vandværk, der skal producere omkring 800.000 kubikmeter vand om året, og som forventes at stå klar i 2021.

Det skriver Dagbladet Roskilde.

Et nyt vandværk til forsyningen blev i første gang udskudt, da de priser, der var blevet hentet ind, var for høje, men med et nyt tilbud er byggeriet blevet markant billigere, og vandværket bliver dermed en realitet.

Byggeriet skal finansieres via forsyningens kunder, der til gengæld ifølge Ishøj Forsyning får et fremtidssikret vandværk med den nyeste teknologi og med mulighed for at installere blødgøringsanlæg til levering af blødere og mere kalkfrit vand.

Valget er faldet på Niras som rådgivende ingeniører på opgaven på grund af virksomhedens store erfaring med forsynings- og drikkevandssikkerhed, skriver Dagbladet Roskilde.

Trefor Vand vil bygge anlæg til trecifret millionbeløb i Middelfart

Jysk vandværk vil bygge anlæg for tocifret millionbeløb

Nordjysk vandværk planter tusindvis af træer for at beskytte drikkevandet 

Mere fra CleantechWatch

Henrik Stiesdal stopper som topchef

Stifteren af Stiesdal-koncernen, der blandt andet står bag pyrolyseteknologien Skyclean, rykker et skridt ned i direktionen for at hellige sig til teknologiudvikling.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

CleantechWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs