CleantechWatch

Jysk vandværk vil bygge anlæg for tocifret millionbeløb

Ølgod Tekniske Værker vil bygge et nyt vandværk til sine omkring 2.000 kunder. Der er budgetteret med et tocifret millionbeløb til byggeriet, som blot venter grønt lys fra byråd og kommune.

Ølgod Tekniske Værkers nye vandværk kommer til at koste 16,75 mio. kr. og skal afskrives over 25 år. | Foto: Ølgod Tekniske Værker/PR

Det vestjyske vandværk Ølgod Tekniske Værker, der forsyner omkring 2.000 borgere med drikkevand, vil bygge et nyt vandværk til 16,75 mio. kr., der skal stå klar inden udgangen af året, skriver Jydske Vestkysten.

Det nye vandværk har været undervejs i et par år, men det mangler stadig det sidste grønne lys fra byrådet, der skal godkende en ansøgning om kommunegaranti på lidt under 15 mio. kr., samt en byggetilladelse fra Varde Kommune.

Det nye vandværk skal afskrives over 25 år, men kommer ikke til at betyde store prisstigninger for borgerne, der kan regne med en lille stigning på omkring 100 kr. om året.

"Vi er super godt tilfredse," siger Henrik Jessen, driftsleder i Ølgod Tekniske Værker, der samtidig forventer, at de første spadestik til vandværket tages i slutningen af februar.

Vandselskab vil bygge energineutralt renseanlæg

Lille vandværk bygger millionanlæg

Vandværk lukker efter 50 år: Fremover må de lokale samles om at plukke ukrudt 

Mere fra CleantechWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

CleantechWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs