CleantechWatch

Syddjurs Spildevand og Aquadjurs går sammen i nyt selskab

Syddjurs Spildevand og Aquadjurs i Norddjurs stifter 1. januar et nyt fælles driftsselskab kaldet Djurssam ApS.

Foto: Miriam Dalsgaard

De kommunalt ejede selskaber Syddjurs Spildevand og Aquadjurs styrker nu samarbejdet og stifter et nyt driftsfællesskab med start 1. januar 2020. Det skriver JP Aarhus.

Formandskabet skal gå på skift mellem de to ejeres formænd, og Jan Kjær Madsen fra Syddjurs Spildevand lægger ud.

"Vi har sat det lange lys på og skaber nu rammerne for et godt og konstruktivt samarbejde. Det nye selskab bliver et ophæng for nogle af vores fælles visioner for vandsektoren på Djursland," siger han i en pressemeddelelse.

Her fremgår det også, at Djurssam ApS fra starten er tænkt som en begyndelse på noget større. I aftalen står der, at andre kommunalt ejede forsyningsselskaber kan blive optaget i ejerkredsen. Det kan både være affalds-og varmeselskaber i lokalområdet og vandselskaber i og uden for Djursland.

Uenighed om vandsamarbejde på Sjælland giver problemer for tusindvis af kunder

Affald og spildevand står for 75 pct. af de offentlige udgifter til miljøbeskyttelse  

Mere fra CleantechWatch

DSV lancerer grønnere fragtløsninger

Speditionskoncernen investrerer et millionbeløb i en række grønne leveringsløsninger, der skal give kunderne mulighed for at tilkøbe klimavenligere fragt.

Re-Match opnår fuldtegning i aktieudbud på få timer

"Vi er yderst tilfredse med den positive udvikling her til morgen, der gør, at vi allerede er nået hertil," siger Laurits Bach Sørensen, bestyrelsesformand i Re-Match, som dermed er et skridt tættere på den børsnotering, virksomheden har genoptaget arbejdet imod.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Job