CleantechWatch

Flux Water forurenede to åer - nu udvider de forretningen trods røde tal på bundlinjen

Flux Water, der behandler industrielt spildevand, har en miljøsag kørende i Slagelse Kommune om forurening af to åer med insektgift. Nu vil virksomheden udvide med nye resningsanlæg flere steder i landet, selvom virksomheden døjer med røde tal på bundlinjen.

Foto: Per Rasmussen

Spildevandsvirksomheden Flux Water står midt i en sag, hvor Slagelse Kommune har forbudt virksomheden at udlede spildevand efter et udslip af spildevand med insektgift i to åer. Alligevel arbejder virksomheden på at udvide med nye rensningsanlæg andre steder i landet. Det skriver Sjællandske.

SK Forsyning foretog tidligere i år målinger ved Flux Waters udløb som viste, at spildevandet var forurenet med neonikotinoider, der overskred grænseværdien mellem 5.000 og 58.000 gange.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra CleantechWatch

Debat: Nej, ARI – det er ikke alene op til kommunerne at sikre ensartet sortering

Affalds- og Ressourceindustrien (ARI) mener, at en række kommuner underminerer national succes på affaldsområdet. Men ARI bør også se på sin egen rolle i at sikre ensartede anbefalinger til kommunerne fra den private affaldssektor, skriver Marianne Bigum, medlem af IDA's ekspertgruppe for cirkulær økonomi i dette debatindlæg.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs