Sønderborg Forsyning fyrer otte medarbejdere efter optimering af anlæg

Forsyningsselskabet har fyret otte medarbejdere i afdelingerne for vand og spildevand efter en længere periode med optimering og introducering af bl.a. it-løsninger på virksomhedens anlæg.
Foto: Thomas Borberg
Foto: Thomas Borberg
Af Emma Gelbjerg-Hansen

Sønderborg Forsyning har fyret otte medarbejdere i virksomhedens afdelinger for vand og spildevand. Fyringerne er sket som et led i en effektiviseringsstrategi, fortæller direktør i forsyningsselskabet, Hans Erik Kristoffersen, til Jydske Vestkysten.

"Vi har henover en længere periode optimeret på vores anlæg, herunder introduceret it-løsninger. Det har betydet, at vi fremadrettet kan løse vore opgaver med færre medarbejdere," siger han.

Hans Erik Kristoffersen tiltrådte rollen som direktør for forsyningsselskabet for to måneder siden. Overfor Jydske Vestkysten understreger han, at fyringerne er sket efter grundige overvejelser, og at Sønderborg Forsyning skal være en "ordentligt virksomhed", der samtidig drives effektivt.

Sønderborg Forsyning står for vand- og varmeforsyningen samt affaldsindsamling i Sønderborg Kommune. Forsyningen beskæftiger 140 medarbejdere, der står for driften af otte genbrugspladser, seks vandværker, fem renseanlæg, tre genbrugsbutikker, samt fjernvarme og et deponi.

Sønderborg Forsyning lover strengere dokumentationskrav efter plast-afsløringer

Lille vandværk drukner i papirarbejde og mangel på arbejdskraft – drejer nøglen om 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også