CleantechWatch

Klimaforandringer giver markant vækst hos dansk producent af kloakudstyr

Godt hjulpet på vej af udsigten til flere og voldsommere skybrud har den danske producent af kloakeringsudstyr, Trade-Line, tredoblet sin bundlinje på bare tre år. Senest har virksomheden landet en stor kontrakt hjemkommunen Esbjerg.

Foto: colourbox.com/Erwin Wodicka

Varslinger om stadig flere og kraftigere skybrud med dertilhørende oversvømmelser af kældre og lavtliggende arealer giver travlhed på kontoret hos Gørding-baserede Trade-Line, som producerer udstyr til effektiv kloakering. Det skriver JydskeVestkysten

Hvad der for ti år siden startede som et fritidsprojekt er i dag en virksomhed, som står til at kunne byde sin 19. ansatte velkommen – og et kig i selskabets regnskab viser, at bundlinjen er tredoblet fra omkring en halv mio. kr. i 2016 til knap 1,5 mio. kr. sidste år.

Senest har Trade-Line ifølge JydskeVestkysten vundet sin hidtil bedste kontrakt i hjemkommunen Esbjerg:

"Esbjerg Kommune havde riste i støbejern og store plastikrør samt betonfliser og kantsten i udbud. Jeg bød på begge kontrakter – og fik opgaven. En årlig ramme på 2,2 mio. kroner – og endnu en arbejdsplads her i firmaet," siger ejer og direktør Ole Hansen til avisen. Han fortæller også, at der strategisk skal skrues op for plastaktiviteterne, hvor en nyansat plastsvejser skal sikre dag til dag levering af specialprodukter.

Nedslidte betonkloakker truer boligejere

Voldsomme regnmængder overbelaster kloaknet i Odsherred 

Klimaskærme skal suge vand og bremse trafikstøj i nyt forsøg i København 

Mere fra CleantechWatch

Rådgiver udpeger ny finansdirektør

Sweco Danmark får en erfaren medarbejder i stolen som finansdirektør til august. Han begyndte nemlig som regnskabselev i virksomheden tilbage i 2004.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

CleantechWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs