CleantechWatch

Klimaministeriet: Arbejdet for den grønne omstilling er ikke sat i stå

CORONAVIRUS: Regeringen ønsker at fastholde fremdrift på klimaområdet, lyder det fra Klimaministeriet, der dog har aflyst alle udadvendte aktiviteter og nu forsøger at gennemføre forhandlingsmøder virtuelt.

Klimapartnerskabet for affald, vand og cirkulær økonomi nåede onsdag i sidste uge at præsentere sine hovedanbefalinger på et pressemøde. Det kommer de øvrige klimapartnerskaber ikke til foreløbigt. | Foto: CleantechWatch

Coronavirus har ikke sat en stopper for arbejdet med den grønne omstilling, men alle udadvendte aktiviteter er aflyst. Sådan lyder meldingen fra Klimaministeriet i et skriftligt svar til CleantechWatch.

"Arbejdet for den grønne omstilling er ikke sat i stå. Medarbejderne i ministeriet er sendt hjem, men arbejder hjemmefra, hvorfra den fortsatte betjening af ministeren pågår," skriver ministeriet.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra CleantechWatch

Dansk CO2-lager kan køre på maksimum fra dag et

Total Energies ser ikke noget behov for at demonstrere CO2-lagring under Harald-feltet, men vil starte lagringen i fuld skala, hvis Bifrost-projektet bliver en realitet. Lige nu afhænger meget dog af to forestående begivenheder: Præsentationen af en politisk strategi og tildelingen af EUDP-midler.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Job