CleantechWatch

Energipartnerskabet ser årlige merinvesteringer på 32 milliarder for at nå målet

Energi- og forsyningssektoren sigter i deres rapport mod en fuld udfasning af olie og naturgas, samt øget elektrificering, biogas og mere transport på el. Partnerskabet opfordrer til grøn skatte- og afgiftsreform.

Foto: PR / Vattenfall

Klimapartnerskabet for energi- og forsyningssektoren, der har Henrik Poulsen i spidsen har netop offentliggjort deres rapport, der indeholder anbefalinger til, hvordan regeringen kommer i mål med ambitionen om at reducere CO2-udledningen med 70 pct. i 2030.

Ifølge den nye rapport "I mål med den grønne omstilling 2030" kan energi- og forsyningssektoren have reduceret sine udledninger med mindst 95 pct. i 2030. Her vil en fuld udfasning af kul, olie og naturgas fra produktion af el og fjernvarme og en fuld udfasning af olie og naturgas fra den individuelle opvarmning bidrage med de største reduktioner.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra CleantechWatch

Dansk CO2-lager kan køre på maksimum fra dag et

Total Energies ser ikke noget behov for at demonstrere CO2-lagring under Harald-feltet, men vil starte lagringen i fuld skala, hvis Bifrost-projektet bliver en realitet. Lige nu afhænger meget dog af to forestående begivenheder: Præsentationen af en politisk strategi og tildelingen af EUDP-midler.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Job