CleantechWatch

Det Økologiske Råd skifter navn

Organisationen Det Økologiske Råd får nyt navn i forbindelse med en 're-branding' med øget fokus på den grønne omstilling.

Rådet for Grøn Omstilling arbejder blandt andet med partikelforurening. Her foretage seniorrådgiver Kåre Præss-Kristensen målinger i Aarhus. | Foto: Gregers Tycho/JPA

Det Økologiske Råd præsenterer i dag sit nye navn. Fremover kommer organisationen til at hedde Rådet for Grøn Omstilling. Det sker som led i en re-branding, skriver rådet i en pressemeddelelse.

"Den grønne omstilling er i vores optik en sammenhængende og bred forandring af samfundet. Det handler både om klimaet og om de mange forskellige miljøproblemer, vi står over for. Det er netop den brede og tværgående tilgang, vi byder ind med, når vi beskæftiger os med både energi, landbrug, transport, bygninger, vores forbrug og de sundhedsudfordringer, der opstår som følge af luftforurening og skadelige kemikalier i vores hverdag," siger Claus Ekman, direktør i Rådet for Grøn Omstilling, i meddelelsen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra CleantechWatch

Klumme: Slut med kejserens nye klimaklæder

På COP26 i Glasgow har virksomheder og verdensledere forsøgt at finde løsninger på den globale klimakrise. Alle er enige om, at ambitionerne skal øges. Alligevel ser vi stadig virksomheder på stribe annoncere CO2-neutrale målsætninger, som klinger hult, skriver Thomas Schrøder, der er direktør i Schneider Electric, i denne klumme.

Verdo bliver et andelsselskab

Ændringen vil ikke betyde noget for den daglige drift, men det vil give forbrugerne øget indflydelse på Verdo og øge demokratiseringen, siger selskabet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs