CleantechWatch

Det Økologiske Råd skifter navn

Organisationen Det Økologiske Råd får nyt navn i forbindelse med en 're-branding' med øget fokus på den grønne omstilling.

Rådet for Grøn Omstilling arbejder blandt andet med partikelforurening. Her foretage seniorrådgiver Kåre Præss-Kristensen målinger i Aarhus. | Foto: Gregers Tycho/JPA

Det Økologiske Råd præsenterer i dag sit nye navn. Fremover kommer organisationen til at hedde Rådet for Grøn Omstilling. Det sker som led i en re-branding, skriver rådet i en pressemeddelelse.

"Den grønne omstilling er i vores optik en sammenhængende og bred forandring af samfundet. Det handler både om klimaet og om de mange forskellige miljøproblemer, vi står over for. Det er netop den brede og tværgående tilgang, vi byder ind med, når vi beskæftiger os med både energi, landbrug, transport, bygninger, vores forbrug og de sundhedsudfordringer, der opstår som følge af luftforurening og skadelige kemikalier i vores hverdag," siger Claus Ekman, direktør i Rådet for Grøn Omstilling, i meddelelsen.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra CleantechWatch

Jysk kommune når affaldsmålsætning otte år før tid

Et år efter at den nye affaldsordning trådte i kraft i Hedensted Kommune, har borgerne reduceret mængden af restaffald fra 713 ton til 307 ton pr. måned. Alligevel mener borgere, at der er plads til forbedringer, viser evaluering.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

CleantechWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs