CleantechWatch

Klimaiværksætter vil have en CO2-afgift og flere kvinder i bestyrelserne

Regeringen gør danske virksomheder en bjørnetjeneste ved ikke at indføre en CO2-afgift, mener Anna Søndergaard. Hun har en baggrund som konsulent og iværksætter, og med The Footprint Firm håber hun at kunne gøre en forskel i klimakampen.

"Jeg tror, at vi kommer til at se nye måder at arbejde sammen på omkring bæredygtighed," siger Anna Søndergaard. | Foto: The Footprint Firm

The Footprint Firm er lige dele rådgivningsvirksomhed og investeringsselskab og beskæftiger 26 personer på tværs af de to forretningsben.

Selskabet rådgiver virksomheder og organisationer, der har brug for en bæredygtighedsstrategi. Det overskud, som rådgivningsvirksomheden giver, bliver igennem investeringsdelen af The Footprint Firm geninvesteret i grønne startups, der har brug for penge til udvikling eller skalering.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra CleantechWatch

Jysk kommune når affaldsmålsætning otte år før tid

Et år efter at den nye affaldsordning trådte i kraft i Hedensted Kommune, har borgerne reduceret mængden af restaffald fra 713 ton til 307 ton pr. måned. Alligevel mener borgere, at der er plads til forbedringer, viser evaluering.

Vandværker på Nordfalster slår ledningerne sammen

To fusioner er på vej på Nordfalster: Alstrup-Guldborg Vandværk ønsker at gå sammen med Lundby og Omegns Vandværk. Desuden indstiller Sundby Vandværks bestyrelse at nedlægge vandværket og blive en del af Nyskole Vandværk.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

CleantechWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs