CleantechWatch

"Jeg tror ikke, vi vender retur til hverdagen, som den var før år 2020"

Den grønne dagsorden har som den eneste formået at leve videre under coronakrisen, og for Sweco Danmark er det de grønne spørgsmål, der fortsat kommer til at fylde i det nye år. Men hverdagen bliver ikke den samme som før coronakrisen, lyder det også.

"Jeg ser også, at "den grønne dagsorden", som måske den eneste dagsorden, har formået at leve videre under krisen og fortsætte med at influere i alt, hvad vi gør fremover, hvilket er meget positivt. Med det i baghovedet er det et privilegium at være en del af en branche og virksomhed, hvor vi hver dag arbejder direkte ind i vores alle sammens verdensmål," siger Per Ingemann, Direktør i TSS i Sweco Danmark | Foto: PR/Sweco

Det har været et ekstraordinært og corona-tynget 2020 for langt de fleste virksomheder, og Sweco Danmark er ingen undtagelse. Men rådgiveren har også set lyspunkter i form af blandt andet den grønne dagsorden, der er buldret derudaf.

CleantechWatch giver i dag ordet til Per Ingemann, direktør i Technology Solutions & Services i Sweco Danmark, som ser tilbage på det år, der er gået, og ind i et 2021, der ifølge ham også bliver anderledes, men lysere.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra CleantechWatch

Re-Match opnår fuldtegning i aktieudbud på få timer

"Vi er yderst tilfredse med den positive udvikling her til morgen, der gør, at vi allerede er nået hertil," siger Laurits Bach Sørensen, bestyrelsesformand i Re-Match, som dermed er et skridt tættere på den børsnotering, virksomheden har genoptaget arbejdet imod.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Job