CleantechWatch

Sweco-direktør om boom i grønne opgaver uden for OECD: Danske løsninger i høj kurs

Stadig flere af Swecos projekter i landene uden for OECD omhandler miljø og klimatilpasning. Øremærkede udviklingspenge og danske rådgiveres gode renomme er blandt forklaringerne, mener Sweco Danmarks internationale direktør, der dog spår stigende lokal konkurrence i fremtiden.

Swecos nylige opgave på Barbados afspejler en større tendens, mener Thomas Fleurine Sørensen, international direktør i Sweco Danmark | Foto: Sweco/PR

I begyndelsen af oktober kunne Sweco annoncere, at man havde vundet opgaven med at gennemføre en undersøgelse af de mest miljørigtige og økonomisk fordelagtige løsninger til at generere energi fra affald i Barbados.

Projektet i den caribiske østet slutter sig en længere række af opgaver inden for klima- og miljøområdet, som Sweco over de seneste år har vundet i landene uden for OECD-området.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra CleantechWatch

Swappie lancerer nye tiltag i jagten på erhvervskunder

Med lanceringen af to nye programmer og en dugfrisk forbrugerundersøgelse på vej, er elektronikgenanvenderen klar til at gå målrettet efter virksomhedskunderne. Ambitionen er, at virksomhederne på linje med forbrugerne skal have 50 pct. genanvendt elektronik.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Job