CleantechWatch

Jysk sensorvirksomhed får nye investorer ombord

Remoni, der udvikler løsninger til at monitorere vand-, varme- og energiforbrug i boliger og virksomheder, henter 30 mio. kr. i ny investeringsrunde, skriver Børsen.

Kenneth Iversen er bestyrelsesformand i Remoni. | Foto: HANSEN MICHAEL/ERH

Det østjyske AI-selskab Remoni, der er stiftet af Bo Eskerod Madsen, har fået fire nye investorer ombord, som sammen har investeret 30 mio. kr. i selskabet, skriver Børsen.

Der er tale om Henning Kruse Pedersen, der er formand for Lunar Bank, Jannik Kruse Pedersen, som er tidligere EQT-partner, Erik G. Hansen, der også er tidligere EQT-partner, samt Christian Rasmussen, der er medejer af Fjelsted Rasmussen Invest.

Sidste år hentede Remoni en investering på 20 mio. kr. fra rigmanden Kenneth Iversen, som i dag er bestyrelsesformand i selskabet. Han ser det som et positivt skridt, at de nye investorer er gået ind i Remoni.

"Det ser vi da som en blåstempling, en anerkendelse fra kendte og erfarne erhvervsfolk, og det kan også via deres netværk åbne døre for Remoni," siger Kenneth Iversen til Børsen.

Selskabet har ved hjælp af kunstig intelligens udviklet en løsning til at monitorere ressourceforbrug i form af vand, varme og energi i boliger og virksomheder.

(Denne artikel er leveret af vores søstermedie ItWatch)

Sensorvirksomhed kommer stærkt fra start med nyt koncept

Sensorvirksomhed ser stort vækstpotentiale i ny ultralydsteknologi  

Grøn virksomhed henter tocifret millionbeløb til ny ultralydsteknologi

Rigmand skyder millioner i østjysk cleantech-virksomhed 

Mere fra CleantechWatch

Quantafuel udnævner ny CFO

Cleantech-virksomheden Quantafuel har sat navn på den mand, der fremover får titlen som CFO, og som skal være med til at tage virksomheden ind i næste fase af sin strategi.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

CleantechWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs