CleantechWatch

Sensorvirksomhed ser stort vækstpotentiale i ny ultralydsteknologi

Sensorvirksomheden Remoni satser i de kommende år på at kunne spinde guld på at realisere vand-, varme- og energibesparelser i danske bygninger med en nyt måleapparat baseret på ultralyd. Potentialet er enormt, vurderer direktør.

Afhængig af rørtype og flow vurderer Bo Eskerod Madsen, adm. direktør i Remoni, at man kan spare i omegnen af 25 pct. vand eller varme ved at installere moderne flowmålere i bygninger | Foto: Remoni/PR

Når bygningsentreprenører og forsyningsselskaber skal installere flowmålere i vand- og varmerør til at måle gennemløbsmængder, sker det i dag ofte ved at save hul i røret og installere måleapparatet på indersiden af røret.

Det er dog en ganske bekostelig affære at installere apparaterne, men det håber den danske sensorvirksomhed Remoni nu at gøre op med via en sensor baseret på ultralyd, fortæller adm. direktør i Remoni, Bo Eskerod Madsen, til CleantechWatch.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra CleantechWatch

Ny evaluering: Grønne projekter står og falder med GUDP-støtte

Over en tiårig periode er midlerne fra GUDP-puljen gået til at støtte projekter, der skal sikre den grønne omstilling af fødevareindustrien i Danmark, og som ellers ville være svære at finansiere. Det skyldes ifølge ny evaluering blandt andet projekternes risikobetonede natur.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Job