CleantechWatch

Milliongæld sendt til hjørne efter afblæst Re-Match-notering

Flere låneudbydere må afvente at få tilbagebetalt den gæld, som var blevet stillet dem i udsigt i forbindelse med børsnoteringen af Re-Match, der nu er udskudt på ubestemt tid.

Foto: Re-Match / PR

Det er ikke kun en dato for en fremtidig børsnotering, der står hen i det uvisse, efter at genanvendelsesvirksomheden Re-Match har valgt at trække sin børsnotering på vækstbørsen First North tilbage på dagen for tegningsperiodens udløb.

Af Re-Matchs børsprospekt fremgår det, at den rejste kapital på sammenlagt 260 mio. kr. fra børsnoteringen blandt andet skulle gå til at dække en gældsforpligtigelse på 34 mio. kr. til blandt andet Scope Special Investment ApS "umiddelbart efter gennemførslen af udbuddet".

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra CleantechWatch

Klumme: Slut med kejserens nye klimaklæder

På COP26 i Glasgow har virksomheder og verdensledere forsøgt at finde løsninger på den globale klimakrise. Alle er enige om, at ambitionerne skal øges. Alligevel ser vi stadig virksomheder på stribe annoncere CO2-neutrale målsætninger, som klinger hult, skriver Thomas Schrøder, der er direktør i Schneider Electric, i denne klumme.

Verdo bliver et andelsselskab

Ændringen vil ikke betyde noget for den daglige drift, men det vil give forbrugerne øget indflydelse på Verdo og øge demokratiseringen, siger selskabet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs