CleantechWatch

Re-Match-direktør efter droppede børsplaner: Kinesisk markedsuro får os til at kigge på plan B

Markedsuro anført af det forgældede ejendomsselskab China Evergrande fik Re-Match til at trække i land med en planlagt børsnotering i oktober, lyder det fra adm. direktør Nikolaj Magne Larsen. En"plan B" skal sikre ekspansionsplaner.

Foto: Re-Match / PR

Det blev til et ganske kort børseventyr for genanvendelsesvirksomheden Re-Match, der onsdag eftermiddag har droppet sine planer om at blive børsnoteret i oktober. Der er dog kun tale om en udskydelse, der først og fremmest skyldes et usikkert og volatilt marked forårsaget af det kinesiske ejendomsselskab Evergrande, ifølge direktionen.

Det fortæller genanvendelsesvirksomhedens adm. direktør, Nikolaj Magne Larsen, til CleantechWatch. I samme ombæring afviser han, at onsdagens meddelelse, der falder sammen med tegningsperiodens sidste dag, skyldes lav interesse for aktieudbuddet.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra CleantechWatch

Klumme: Slut med kejserens nye klimaklæder

På COP26 i Glasgow har virksomheder og verdensledere forsøgt at finde løsninger på den globale klimakrise. Alle er enige om, at ambitionerne skal øges. Alligevel ser vi stadig virksomheder på stribe annoncere CO2-neutrale målsætninger, som klinger hult, skriver Thomas Schrøder, der er direktør i Schneider Electric, i denne klumme.

Verdo bliver et andelsselskab

Ændringen vil ikke betyde noget for den daglige drift, men det vil give forbrugerne øget indflydelse på Verdo og øge demokratiseringen, siger selskabet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs