CleantechWatch

En enig bestyrelse: Stribe af resultater gør Grundfos-arving til "den helt rigtige CEO"

Med udnævnelsen af Poul Due Jensen som ny topchef i Grundfos mener bestyrelsen entydigt at have fundet den bedst egnede kandidat. "At han hedder Due Jensen, er jo fint, men vi har valgt ham, fordi han har de kvaliteter, han har," fastslår formand.

Grundfos' bestyrelsesformand Jens Moberg. | Foto: Gregers Tycho/ERH

Brancheforståelse, ledererfaringer, kundefokus og en stribe af gode præstationer gennem den mere end to årtier lange karriere i Grundfos.

Det er alene kompetencerne og altså ikke efternavnet, som ligger bag Grundfos-bestyrelsens valg af Poul Due Jensen som ny CEO i den Bjerringbro-baserede pumpeproducent, hvor Mads Nipper i sidste måned meddelte sin afgang til fordel for topposten i Ørsted.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra CleantechWatch

Klumme: Slut med kejserens nye klimaklæder

På COP26 i Glasgow har virksomheder og verdensledere forsøgt at finde løsninger på den globale klimakrise. Alle er enige om, at ambitionerne skal øges. Alligevel ser vi stadig virksomheder på stribe annoncere CO2-neutrale målsætninger, som klinger hult, skriver Thomas Schrøder, der er direktør i Schneider Electric, i denne klumme.

Verdo bliver et andelsselskab

Ændringen vil ikke betyde noget for den daglige drift, men det vil give forbrugerne øget indflydelse på Verdo og øge demokratiseringen, siger selskabet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs