CleantechWatch

Nordic Waterproofing investerer i finsk solenergi-selskab

Den dansk-svenske virksomhed Nordic Waterproofing, der producerer udstyr til sikring af bygninger og infrastruktur mod vand, køber i første omgang 25 pct. af aktierne i finsk virksomhed med speciale i solenergiløsninger.

Nordic Waterproofing har inden for to år mulighed for at købe yderligere 55 pct. af aktierne i virksomheden. | Foto: SustainSolutions//PR

Nordic Waterproofing køber 25 pct. af aktierne svarende til 120.000 euro i den finske virksomhed Playgreen Finland, der tilbyder salg og installering af solenergiløsninger. Det skriver Nordic Waterproofing i en pressemeddelelse.

"I Nordic Waterproofing er vi meget glade for at få muligheden for at gennemføre dette køb. Playgreen Finland Oy har en meget interessant position på det hurtigt voksende solcellepanelmarked, og vi kan se gode synergier med vores nuværende virksomheder i Finland, både i produkter og løsninger og i installationsservices," siger Martin Ellis, administrerende direktør for Nordic Waterproofing i meddelelsen.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra CleantechWatch

Jysk kommune når affaldsmålsætning otte år før tid

Et år efter at den nye affaldsordning trådte i kraft i Hedensted Kommune, har borgerne reduceret mængden af restaffald fra 713 ton til 307 ton pr. måned. Alligevel mener borgere, at der er plads til forbedringer, viser evaluering.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

CleantechWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs