CleantechWatch

Nordic Waterproofing investerer i finsk solenergi-selskab

Den dansk-svenske virksomhed Nordic Waterproofing, der producerer udstyr til sikring af bygninger og infrastruktur mod vand, køber i første omgang 25 pct. af aktierne i finsk virksomhed med speciale i solenergiløsninger.

Nordic Waterproofing har inden for to år mulighed for at købe yderligere 55 pct. af aktierne i virksomheden. | Foto: SustainSolutions//PR

Nordic Waterproofing køber 25 pct. af aktierne svarende til 120.000 euro i den finske virksomhed Playgreen Finland, der tilbyder salg og installering af solenergiløsninger. Det skriver Nordic Waterproofing i en pressemeddelelse.

"I Nordic Waterproofing er vi meget glade for at få muligheden for at gennemføre dette køb. Playgreen Finland Oy har en meget interessant position på det hurtigt voksende solcellepanelmarked, og vi kan se gode synergier med vores nuværende virksomheder i Finland, både i produkter og løsninger og i installationsservices," siger Martin Ellis, administrerende direktør for Nordic Waterproofing i meddelelsen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra CleantechWatch

Klumme: Slut med kejserens nye klimaklæder

På COP26 i Glasgow har virksomheder og verdensledere forsøgt at finde løsninger på den globale klimakrise. Alle er enige om, at ambitionerne skal øges. Alligevel ser vi stadig virksomheder på stribe annoncere CO2-neutrale målsætninger, som klinger hult, skriver Thomas Schrøder, der er direktør i Schneider Electric, i denne klumme.

Verdo bliver et andelsselskab

Ændringen vil ikke betyde noget for den daglige drift, men det vil give forbrugerne øget indflydelse på Verdo og øge demokratiseringen, siger selskabet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs