CleantechWatch

Nordic Waterproofing investerer i finsk solenergi-selskab

Den dansk-svenske virksomhed Nordic Waterproofing, der producerer udstyr til sikring af bygninger og infrastruktur mod vand, køber i første omgang 25 pct. af aktierne i finsk virksomhed med speciale i solenergiløsninger.

Nordic Waterproofing har inden for to år mulighed for at købe yderligere 55 pct. af aktierne i virksomheden. | Foto: SustainSolutions//PR

Nordic Waterproofing køber 25 pct. af aktierne svarende til 120.000 euro i den finske virksomhed Playgreen Finland, der tilbyder salg og installering af solenergiløsninger. Det skriver Nordic Waterproofing i en pressemeddelelse.

"I Nordic Waterproofing er vi meget glade for at få muligheden for at gennemføre dette køb. Playgreen Finland Oy har en meget interessant position på det hurtigt voksende solcellepanelmarked, og vi kan se gode synergier med vores nuværende virksomheder i Finland, både i produkter og løsninger og i installationsservices," siger Martin Ellis, administrerende direktør for Nordic Waterproofing i meddelelsen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra CleantechWatch

Affaldsaftalen har gjort sektoren til en ideologisk kampplads

Analyse: En reduceret forligskreds, udsatte indsamlinger og skeptiske renovatører. Affaldsaftalen fra juni sidste år skulle have været trædestenen, der lettede fremtidige klimaforhandlinger, men er blevet mere omstridt end som så. CleantechWatch ser tilbage på aftalens første leveår.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs