CleantechWatch

Nordic Waterproofing får ny finansdirektør

Virksomheden Nordic Waterproofing, der blandt andet producerer membraner til at sikre bygninger mod vand, får i marts 2020 ny finansdirektør. 

Foto: Nordic Waterproofing //PR

Nordic Waterproofing kan i marts 2020 byde velkommen til ny finansdirektør og nyt medlem af koncernledelsen. Det bliver Per-Olof Schrewelius, der i øjeblikket er finansdirektør i Alligator Bioscience AB. Det skriver Nordic Waterproofing i en meddelelse.

Per-Olof Schrewelius har ifølge Martin Ellis, administrerende direktør for Nordic Waterproofing, en omfattende erfaring fra forskellige CFO-stillinger i større, svenske 'large cap'-virksomheder og senest som CFO for en svensk 'mid cap'-virksomhed – og det vil være en stor fordel for Nordic Waterproofing, siger den administrerende direktør.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra CleantechWatch

Færre unge går ingeniørvejen

Både på civilingeniør- og på diplomingeniøruddannelserne har ifølge nye ansøgningstal for de videregående uddannelser oplevet et fald i ansøgere. Det overrasker ingeniørernes formand.

Jysk forsyning skifter ud på toppost

Adm. direktør Ole Texel Jakobsen stopper til august i Samn Forsyning for at hellige sig til vinimport. Den nye mand i spidsen kommer med erfaring fra Tour de France-planlægning og mediebranchen. (Opdateret)

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

CleantechWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs