CleantechWatch

Aquagain lander millionoverskud: "En bedre styring af projekterne"

Entreprenør- og smedevirksomheden Aquagain leverer et millionoverskud efter et par år med røde tal på bundlinjen. Udover bedre styring af projekterne har der været godt gang i efterspørgslen fra biogassektoren, lyder det fra den adm. direktør, Aslak Skjøth.  

Aquagain har i sin tid stået for smedearbejde samt levering og installation af maskiner under opførelsen af to rådnetanke hos Biofos i København. | Foto: Finn Frandsen

Aquagain – Folding Smed, der leverer totalløsninger inden for spildevand, drikkevand, biogas og industri, kan i år lune sig med et millionoverskud på bundlinjen. I det forskudte regnskab 2018/19 lander årsresultatet på 2,2 mio. kr. mod  -1,1 mio. kr året før og - 9,4 mio. kr. i 2016/17.

Den adm. direktør Aslak Skjøth vurderer over for CleantechWatch, at overskuddet bunder i, at der "har været en bedre styring af projekterne."

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra CleantechWatch

Aarhus Vand udvider samarbejde i Indien

Det hidtidige samarbejde mellem Aarhus Vand, Aarhus Kommune og den indiske by Udaipur omfatter nu hele delstaten. Samarbejdet taler ind i regeringens mål om en fordobling af vandeksporten.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

CleantechWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs