CleantechWatch

Politikere sender dansk biogasindustri i frit fald

Ved årsskiftet er det slut med statsstøtte til nye biogasanlæg. Det kan få store konsekvenser for udbygningen af dansk biogas, for eksportdrømmene og for den spirende underskov af leverandører til industrien, lyder kritikken.

Foto: PR Nature Energy

Politikernes beslutning om at slagte de dyre støtteordninger til nye biogasanlæg kan rive tæppet væk under den blomstrende danske biogasindustri.

Fravær af en støtteordning vil ikke kun standse udbygningen af dansk biogas. Det vil også ramme hele underskoven af teknologivirksomheder, der er vokset op omkring etableringen af de i alt 166 danske bioanlæg­, lyder kritikken fra flere sider.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra CleantechWatch

Klumme: Slut med kejserens nye klimaklæder

På COP26 i Glasgow har virksomheder og verdensledere forsøgt at finde løsninger på den globale klimakrise. Alle er enige om, at ambitionerne skal øges. Alligevel ser vi stadig virksomheder på stribe annoncere CO2-neutrale målsætninger, som klinger hult, skriver Thomas Schrøder, der er direktør i Schneider Electric, i denne klumme.

Verdo bliver et andelsselskab

Ændringen vil ikke betyde noget for den daglige drift, men det vil give forbrugerne øget indflydelse på Verdo og øge demokratiseringen, siger selskabet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs