CleantechWatch

Massiv efterspørgsel på ny kortlægning af forurening giver tekniker-mangel hos Niras

Niras oplever stor efterspørgsel på kortlægning af forurenede grunde med en særlig sondeteknologi. Men selvom udstyret næsten konstant er i brug, er det ikke udstyr, der mangler. "Det er nogle rigtig dygtige teknikere, der kan betjene det," siger markedschef.

"For os betyder det, at vi hele tiden har gang i de to-tre rigge, vi har med denne teknologi. Vi har virkelig travlt," siger markedschef i Niras, Søren Helt Jessen. | Foto: Niras //PR

Der mangler ikke forurenede grunde. Desværre. Og det skaber travlhed hos dem, der skal kortlægge og håndtere de mange giftgrunde, der er forurenet med blandt andet olie og kemikalier.

Hos den rådgivende ingeniørvirksomhed Niras oplever man markant efterspørgsel på brugen af en ny målesondeteknologi, der ret præcist kan kortlægge en forurening og ikke mindst omfanget af den. Det fortæller markedschef i Niras, Søren Helt Jessen, til CleantechWatch.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra CleantechWatch

Dansk CO2-lager kan køre på maksimum fra dag et

Total Energies ser ikke noget behov for at demonstrere CO2-lagring under Harald-feltet, men vil starte lagringen i fuld skala, hvis Bifrost-projektet bliver en realitet. Lige nu afhænger meget dog af to forestående begivenheder: Præsentationen af en politisk strategi og tildelingen af EUDP-midler.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Job