CleantechWatch

Siemens venter hårdt 2020 - lander bedre end ventet i fjerde kvartal

Siemens venter en nedgang på alle markeder det næste år som følge af nedgangen i den europæiske økonomi. Det skriver den tyske industrikæmpe i forbindelse med sit regnskab for tredje kvartal.

Foto: ARND WIEGMANN/REUTERS / X90184

Den tyske industrikæmpe Siemens er i forbindelse med sit regnskab for tredje kvartal kommet med en dyster prognose for næste år. Koncernen venter en nedgang i dets markeder på grund af nedgangen i den europæiske økonomi.

Det skriver Siemens i regnskabet for fjerde kvartal ifølge Bloomberg News.

I det sidste kvartal af det skæve regnskabsår landede Siemens en omsætning på 24,5 mia. euro mod analytikernes forventning på 23,2 mia. euro.

Overskud endte på 1,32 mia. euro, hvilket også var over analytikerne forventning, der havde set det lande på 1,0 mia. euro ifølge Bloomberg News.

Udsigterne for næste år er dog ikke optimistiske.

"Vi forventer, at den globale makroøkonomiske udvikling fortsat er dæmpet i regnskabsåret 2020, med risici især relateret til geopolitiske og geoøkonomisk usikkerhed," skriver Siemens i regnskabet.

Østrigsk togselskab dropper diesel - bygger CO2-neutrale tog med Siemens

Siemens og Grundfos har et væld af projekter i kikkerten i nyt partnerskab 

Mere fra CleantechWatch

Swappie lancerer nye tiltag i jagten på erhvervskunder

Med lanceringen af to nye programmer og en dugfrisk forbrugerundersøgelse på vej, er elektronikgenanvenderen klar til at gå målrettet efter virksomhedskunderne. Ambitionen er, at virksomhederne på linje med forbrugerne skal have 50 pct. genanvendt elektronik.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs