CleantechWatch

Siemens venter hårdt 2020 - lander bedre end ventet i fjerde kvartal

Siemens venter en nedgang på alle markeder det næste år som følge af nedgangen i den europæiske økonomi. Det skriver den tyske industrikæmpe i forbindelse med sit regnskab for tredje kvartal.

Foto: ARND WIEGMANN/REUTERS / X90184

Den tyske industrikæmpe Siemens er i forbindelse med sit regnskab for tredje kvartal kommet med en dyster prognose for næste år. Koncernen venter en nedgang i dets markeder på grund af nedgangen i den europæiske økonomi.

Det skriver Siemens i regnskabet for fjerde kvartal ifølge Bloomberg News.

I det sidste kvartal af det skæve regnskabsår landede Siemens en omsætning på 24,5 mia. euro mod analytikernes forventning på 23,2 mia. euro.

Overskud endte på 1,32 mia. euro, hvilket også var over analytikerne forventning, der havde set det lande på 1,0 mia. euro ifølge Bloomberg News.

Udsigterne for næste år er dog ikke optimistiske.

"Vi forventer, at den globale makroøkonomiske udvikling fortsat er dæmpet i regnskabsåret 2020, med risici især relateret til geopolitiske og geoøkonomisk usikkerhed," skriver Siemens i regnskabet.

Østrigsk togselskab dropper diesel - bygger CO2-neutrale tog med Siemens

Siemens og Grundfos har et væld af projekter i kikkerten i nyt partnerskab 

Mere fra CleantechWatch

Københavns klimamål på vej op i den blå luft

Efter glippet udbudsdeltagelse kræver det ”mirakler” at få CO2-fangst i storskala i 2025, konstaterer ARC. Borgmester erkender, at det ser svært ud for hovedstaden at leve op til sit klimamål uden, og vil have regeringen til at ændre på reglerne.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

CleantechWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs