CleantechWatch

Ny EU-liste over grønne tiltag, der kan udløse penge til landmændene

EU-Kommissionen offentliggjorde torsdag en liste over tiltag landmændene kan tage, for at få udløst de penge, der betinges af klima- og miljøtiltag.

Det plejer at udløse demonstrationer i Bruxelles, når der pilles for meget ved landmændenes direkte støtte. I øjeblikket forhandles der om, hvor meget af støtten, der skal øremærkes til klima- og miljøtiltag. (Arkivfoto) | Foto: Olivier Matthys/AP/Ritzau Scanpix

BRUXELLES
Mens EU’s medlemslande og de folkevalgte i EU-Parlamentet i øjeblikket lægger arm om hvorvidt 20 eller 30 pct. af den direkte landbrugsstøtte bliver betinget af at landmændene udfører nye klima- og miljøtiltag, offentliggjorde EU-Kommissionen torsdag en brochure, som fortæller, hvad tiltagene for eksempel kan være.

En liste over potentielle tiltag har været efterlyst gennem længere tid for bedre at forstå, hvad de såkaldte echoschemes indebærer, og Kommissionen lægger den nu frem i håb om at få forhandlingerne mellem medlemslandene og Parlamentet til at glide lidt lettere.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra CleantechWatch

Quantafuel udnævner ny CFO

Cleantech-virksomheden Quantafuel har sat navn på den mand, der fremover får titlen som CFO, og som skal være med til at tage virksomheden ind i næste fase af sin strategi.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

CleantechWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs