CleantechWatch holder dig (stadig) opdateret mellem jul og nytår

Klokken slår, tiden går: Julen nærmer sig med hastige skridt, og det betyder, at CleantechWatchs kadence ændrer sig en smule. Redaktionen har dog forberedt lidt godter til mellemdagene.
Foto: Andreas Merrald
Foto: Andreas Merrald
AF REDAKTIONEN

Året når snart til ende, og julefreden sænker sig så småt.

I morgen, juleaftensdag, samt nytårsaftensdag den 31. udkommer CleantechWatchs sædvanlige nyhedsbrev ikke, ligesom der ikke vil blive udgivet nyheder på vores site.

Den 27-30 december vil vi udkomme som normalt med vores daglige nyhedsbrev, mens mængden af nyheder i brevet vil være reduceret en smule.

I disse dage kan du se frem til lidt deciderede julegodter.

Vi besøger Københavns kommende Skybrudstunnel, dykker ned i det europæiske Bygningsdirektiv, serverer alle de vigtigste tal og historier om Det Energiteknologiske Udviklings- og Demonstrationsprogram og samler op på en konkursramt vandvirksomhed.

Derudover vil vi selvfølgelig stadig servere det vigtigste for din branche – et kurateret overblik over nyhedsbilledet.

Glædelig jul fra redaktionen på CleantechWatch.

Fik du læst ugens topnyheder?

Waturu ramt af konkurs

Konkursbehandlingen er "på et meget indledende stadie endnu," siger advokat Mads Danielsen fra Codex Advokater i Vejle, der er udpeget til kurator.

Direktør i Stena Recycling ser gode muligheder for genanvendelsesindustrien fremover

"Før skulle affaldet bare være 'ude af syne, ude af sind', men nu er det pludselig kommet ind på direktionsgangene," siger Henrik Grand Petersen, adm. direktør i Stena Recycling, oven på hvad han selv kalder et "rekordregnskab".

H.J. Hansen-direktør: Mere aktivitet hos virksomhederne betyder mere skrot til os

"Når det kører stærkt i resten af samfundet, som det gør i øjeblikket, så kører det også stærkt ved os," siger adm. direktør i H.J Hansen, Mogens Bach Christensen.

Affaldskontrakt til en halv milliard kroner er gået i vasken

"Vores advokat har vurderet, at den af AffaldVarme Aarhus valgte evalueringsmodel er i strid med udbudsloven," siger chef for Genbrug og Energi-afdelingen i AffaldVarme Aarhus, Lene van der Raad.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også