CleantechWatch

Direktør i Stena Recycling ser gode muligheder for genanvendelsesindustrien fremover

Et nyt forretningsben, større fokus på dataindsamling og sporbarhed samt investeringer i det kommende år tegner et billede af en virksomhed i stærk vækst. Henrik Grand Petersen, adm. direktør, ser store muligheder nu, hvor affald er kommet ind på direktionsgangene.

Henrik Grand Petersen, adm. direktør i Stena Recycling, tror der er stort potentiale i bæredygtighedsrådgivning af virksomhedens kunder, men spår udfordringer med plastfraktionen. | Foto: Stena Recycling/PR

Med afsæt i, hvad han selv kalder et "rekordregnskab", er Henrik Grand Petersen, adm. direktør hos Stena Recycling, optimistisk for Stena Recyclings muligheder fremadrettet – med forbehold for den "ekstreme" vækst, virksomheden har oplevet i år.

"Vi forventer ikke samme vækst, for det har været helt ekstremt i år, men hvis vi ser på femårig sigt, så forventer vi en stabil vækst for hele genanvendelsesmarkedet," siger Henrik Grand Petersen til CleantechWatch.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra CleantechWatch

Danva udbygger krav til forbud mod PFAS-stoffer

Der er grund til bekymring for dansk miljø og vandkrebsløb som følge af ny opgørelse over PFOS-forurening i Danmark, ifølge Danva-direktør Carl-Emil Larsen, som nu foreslår flere tiltag.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Job