CleantechWatch

74 kommuner har fået dispensation fra sortering i ti fraktioner

Miljøstyrelsen har givet dispensation til i alt 74 kommuner, der dermed er fritaget fra at indføre affaldssortering i ti fraktioner fra 1. juli i år. Yderligere ti kommuner har tilkendegivet, at de ikke når i mål.

Foto: Affaldvarme Aarhus //PR

I alt 74 af landets 98 kommuner har fået dispensation fra at skulle sortere i ti fraktioner fra 1. juli i år, viser en opgørelse fra Miljøstyrelsen, som CleantechWatch har set.

Det betyder, at samtlige af de kommuner, der har søgt om dispensation, har fået det, lyder det fra styrelsen, der i en mail til CleantechWatch samtidig oplyser, at der maksimalt er givet dispensation frem til den 31. december 2022.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra CleantechWatch

Aquaporin: Vi er ikke gået for tidligt på børsen

Direktøren for Aquaporin afviser over for CleantechWatch, at virksomheden har valgt at lade sig børsnoteret for tidligt til trods for faldende aktiekurs, hjælp fra Danske Bank og et nu fuldt udnyttet stabiliseringsmandat.

Neles opkøber vandpumpeforretning

Den finske maskinproducent Neles har opkøbt vandpumpeforretningen i det finske selskab Flowrox. Pumpeforretningen omsatte for 30 mio. euro i 2020 og forventes at holde niveauet det kommende regnskabsår.  

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs