CleantechWatch

73 kommuner har søgt om dispensation fra sortering i ti fraktioner

Næsten tre ud af fire af landets kommuner har søgt om dispensation fra kravet om sortering i ti fraktioner fra sommeren 2021, viser Miljøstyrelsens endelige opgørelse. Yderligere ti kommuner når heller ikke i mål, lyder det. (Rettet)

Foto: Vestforbrænding/PR

(I en tidligere version af artiklen fremgik det, at Miljøstyrelsen havde modtaget 75 ansøgninger om dispensation og otte tilkendegivelser fra kommuner, der ikke når i mål. Efter en nærmere gennemgang hos styrelsen viser det sig dog, at der er tale om 73 ansøgninger og ti tilkendegivelser.)

73 ud af landets 98 kommuner har ansøgt Miljøstyrelsen om dispensation fra at skulle indsamle i ti fraktioner fra juli i år, mens yderligere ti kommuner – uden at have ansøgt om dispensation – har tilkendegivet, at de heller ikke når i mål.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra CleantechWatch

Merkur frygter greenwashing i nye mørkegrønne investeringsfonde

Investeringschef Helle Juul Lynge fra Merkur Andelskasse frygter, at glansen allerede er ved at gå de nye "mørkegrønne" investeringsfonde, som skal leve op til de højeste grønne standarder. Hun er bange for, at både klimaet og forbrugerne taber, hvis de på papiret grønneste fonde bliver brugt til greenwashing.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs