CleantechWatch

Vestforbrænding om aftale: Naivt at tro, at markedet alene kan sikre genanvendelse

Intentionerne i den affaldsaftale, som et bredt politisk flertal tirsdag blev enige om, er gode, lyder dommen fra Danmarks største affaldsselskab, der dog understreger vigtigheden af at bringe de kommunale affaldsselskabers kompetencer i spil.

Foto: PR / Vestforbrænding

Hos Danmarks største affaldsselskab, Vestforbrænding, er bestyrelsesformand Ole Bondo Christensens overordnet set tilfreds med den politiske aftale for affaldsområdet, som et bredt politisk flertal i Folketinget tirsdag blev enige om.

Intentionerne om, at affaldssektoren skal bidrage til de danske klimamålsætninger, er gode, men formanden er bekymret for, om kommunerne fremover vil kunne spille den "fornødne rolle i at fremme udsortering og genanvendelse," lyder det i en pressemeddelelse.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra CleantechWatch

Ny evaluering: Grønne projekter står og falder med GUDP-støtte

Over en tiårig periode er midlerne fra GUDP-puljen gået til at støtte projekter, der skal sikre den grønne omstilling af fødevareindustrien i Danmark, og som ellers ville være svære at finansiere. Det skyldes ifølge ny evaluering blandt andet projekternes risikobetonede natur.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Job