CleantechWatch

Vestforbrænding vil lave flere partnerskaber – også med private

Bestyrelsesformand i Danmarks største affaldsselskab lægger ovenpå generalforsamling op til øget klimafokus og kalder på tæt samarbejde mellem offentlige og private aktører på tværs af affaldssektoren.

Foto: PR / Vestforbrænding

Samarbejder på tværs af affaldssektoren – ikke mindst mellem private og offentlige aktører – bliver afgørende for den grønne omstilling, sektoren går i møde.

Sådan lyder budskabet fra bestyrelsesformand i Vestforbrænding, Ole Bondo Christensen, i forlængelse af den seneste generalforsamling i Vestforbrænding, hvor der blandt andet blev set frem mod de kommende klimahandlingsplaner fra regeringen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra CleantechWatch

Klumme: Slut med kejserens nye klimaklæder

På COP26 i Glasgow har virksomheder og verdensledere forsøgt at finde løsninger på den globale klimakrise. Alle er enige om, at ambitionerne skal øges. Alligevel ser vi stadig virksomheder på stribe annoncere CO2-neutrale målsætninger, som klinger hult, skriver Thomas Schrøder, der er direktør i Schneider Electric, i denne klumme.

Verdo bliver et andelsselskab

Ændringen vil ikke betyde noget for den daglige drift, men det vil give forbrugerne øget indflydelse på Verdo og øge demokratiseringen, siger selskabet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs